pondělí 4. července 2016

Půl roku s hurá sketchy

Tvoření podle sketche mě po mojí první zkušenosti chytlo a tak jsem se rozhodla, že se zapojím do tvoření měsíčních sketchů na stránkách hurápapíru, které najdete zde :o) Když jsem objevila tyto stránky,  byl už únor, takže lednový sketch jsem sice v termínu nestihla, ale do celoroční soutěže se započítávají sketche i vložené dodatečně. Jdu do toho nebojím se ničeho :o). Ostatní stránky jsem stihla v termínu což mám radost a lednovou jsem už vložila dodatečně. Takže se dá vlastně říct, že jsem aktuální :o) Pojďte se se mnou mrknout na mé sketchové tvoření.

Lednový sketch

hned jak jsem spatřila tuto předlohu, tak mi ty tři kruhy evokovaly bubliny, slovy mého synka "vo vani" v překladu ve vaně, takže fotografie byla jasná. No a protože ve vaně máme plno žlutých kačenek a každá návštěva, která k nám přijede na delší dobu, tak jim neodolá, nesměly chybět. Vzhledem k tomu, že na žurnaling mě moc neužije rozhodla jsem se použít na jeho místo část básničky o bublině :o)

Byla jedna bublina 
bublila se, bublila. 
Jak tak rostla, 

místo jídla pojídala vodu z mýdla.

Zdroj: http://www.predskolaci.cz/o-bubline/2111


 

Únorový sketch

protože předloha obsahuje tři fotky, chtěla jsem toto zadání dodržet, jen jsem zrovna neměla po ruce 3 na výšku, ale na šířku. Nu žádný problém, hold jsem se rozhodla, si sketch otočit :o) Co není zakázáno, je povoleno, základní myšlenku jsem dodržela, takže je hotovo.

 

Březnový sketch

Březnový sketch, podobně jako únorový jsem byla nucena si pootočit. Vzhledem k tomu, že 90% fotek fotíme na šířku, měla bych problém najít nějakou vyhovující. Tahle se mi shodou okolností povalovala doma už nějaký ten čas, takže jsem se rozhodla ji konečně zpracovat a díky malým čtverečkům jsem mohla využít i mé oblíbené detaily :o) Výhodou tvoření hurá sketchů je, že stránky jsou viditelné od doby kdy je majitelé vloží a ne až po uzávěrce jak to bývá se stránkami vytvořenými do challenge, takže pokud tvoříte téměř až na konci měsíce, můžete se zpravidla inspirovat výtvory všech kdo už mají splněno.

 

Dubnový sketch

Kdo hledá najde, abych nemusela opět se stránkou otáčet, rozhodla jsem se důkladně prohledat fotky a přece jen jsem si našla jednu z mála na výšku, která se mi hodila. Vzhledem k tomu, že se snažím si papíry většinou doladit k fotografii, využila jsem tentokrát pouze papíry ze sady Simple stories - So rad. Nespornou výhodou každé sady je, že vše k sobě perfektně ladí, takže pak už jen stačí stříhat a skládat :o)


Květnový sketch

Kromě synova alba, ještě doháním resty a postupně tvořím svatební album, svým rozložením se mi květnový sketch náramně hodil právě do něj. Tentokrát jsem se od předlohy nemusela nijak odchýlit.

 

Červnový sketch

Vzhledem k tomu, že letos k moři nejedeme, rozhodla jsem si letošní horké dny zpestřit vzpomínkou na loňské koupání v moři. A začít tak pomalu zpracovávat další fotky z hromádek restů :o) Protentokrát jsem sketch převrátila zrcadlově.

 

A to je pro dnešek vše, s další várkou mých scrap stránek podle hurásketche se pochlubím třeba za čtvrt roku, aby bylo o čem psát :o) A co vy už jste se rozhodli si to také vyzkoušet? Neváhejte,práce je jednoduchá a díky rozvržení i rychlá, vše se dá stihnout během hodinky i dřív.

Hezký letní večer

2 komentáře:

  1. Luci super a moc se mi libi jak ke každá jina. Mas to čím dal krásnější :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, né nadarmo se říká, že cvik dělá mistra :o)

      Vymazat